čtvrtek 13. října 2011

Okolnosti se neptají, prostě se vytvoří

Už je to tak. Dlouho, možná až příliš dlouho jsem snášela výstřelky Blog.cz - výpadky funkcí, nasazení reklam plošně na všechny blogy, aniž se majitelů blogů kdokoliv z vedení serveru ptal, řádění spambotů, posléze vulgární a oplzlé ražení některých reklam... V roce 2007 jsem si při zakládání původního Hvozdu říkala, že to je snad naposledy, co si blog stěhuji. No, okolnosti se zkrátka opět vytvořily. A možná jsem opět trochu zaslepená novým prostorem, kam mohu přesadit své milované stromy, houštiny a masožravky, nicméně optimismus se ničí stejně těžko jako bolševník velkolepý.
Než se naučím ovládat všechna místní hejblátka, asi to chvíli potrvá, nicméně už teď vím, že stěhovat budu jen některé články ze staré domoviny. Ano, veškeré veršíčky a povídky, nedopsané romány možná také. S každodenními texty to ale bude horší. Svět se mění, okolnosti také, každý tvor je na tom nejinak. Proč vytahovat staré, když se každý den děje tolik nového?
Pokud vás napadne, co ze starého byste chtěli v novém Hvozdu, ozvěte se. Jinak bude vše jako obvykle: tedy po mém. Našem. Po sedmeřím.

Žádné komentáře:

Okomentovat