úterý 8. listopadu 2011

Pár vzpomínek

Jak se likviduje požářiště v bývalé lokalitě Hvozdu, nacházím dnes už zapomenuté snímky, poznámky a útržky společného života. A nebyla bych to já, kdybych si to nejlepší nepřetáhla sem:
Banda vlasatců na chatě, oslava narozenin v plném proudu a tváře, které dnes už jejich bujné lokny a prameny už v některých případech rozhodně nelemují (viď, Isdanile!). Jo, to byl víkend...
Více fotek zřejmě už nebude, jsem líná procházet placatý archiv. Nicméně těch zážitků je tolik, že nemá ani smysl je všechny kopírovat, syslit a schraňovat v písemné podobě: ve svém důsledku všech těch pět let zformovalo nejen mne a mé okolí, ale i přátelství, která jsem v té době navázala. A drtivá většina jich trvá dodnes s větší či menší mírou aktuální intenzity.
Navíc některé články se opakovaly se smutnou pravidelností přílivu idiocie a arogance. Ano, moje věčné nářky na autory obecně i na zcela konkrétní osoby, které zpestřovaly svého času či dodnes zpestřují modrooranžový svět. Jsem si jista, že dříve či později se pár článků na toto téma objeví i zde, byť se už snažím podobné záležitosti nechávat v redakci. Občas je to však hodně těžké; urážka je vždycky urážkou, třebaže je vyslovena v afektu a bez cíle skutečně urazit.
Ovšem Channa už se na to naučila odpovídat: nechej to vyhnít! Kompost je taky důležitý...
Zkrátka a dobře - jsme přestěhované. Definitivně. Otevřete medovinu a nechejte mne aspoň týden vydýchávat - těch vzpomínek bylo skutečně hodně.

3 komentáře: